top of page

The truth about what we do!

Her er noen vanlige misforståelser folk har rundt det vi gjør på Brow Rehab, og sannheten!Brow Lamination limer fast hårene.

-Mange tror at brynshårene blir sittende fast i samme posisjon som når behandlingen er ferdig. Etter 24timer etter behandling kan man dusje / vaske ansiktet som vanlig, og nå er ikke brynshårene lenger “limt fast.” Man kan nå børste brynene slik man vil.


Vi klipper bryna!

«Nei!! Vi bruker kun saks om hårene i front trenger en liten stuss. Disse hårene står ofte oppover uansett, så å klippe dem med saks vil ikke påvirke de noe annerledes. Hårene på resten av bryna derimot vil krølle seg og bli tykke om man klipper de med saks. Vi knekker dem heller med to pinsetter for å «slite» av tuppen så resultatet vil bli mye mer naturlig og de vil ikke krølle seg i lengden»

Vi farger alle bryn kun mørkt.

-Nei, det gjør vi ikke. Vi har en stor variasjon av farger og vi spør alltid kunden om deres foretrukne farge. Etter behandlingen kan fargen være litt intens fordi fargen sitter også på huden. Etter et par dusjer vil brynene se mer naturlige ut. Noen har bryn som tar opp farge lettere enn andre, mens andre har det motsatte. Dette spiller en rolle for hvordan brynene dine ser ut etter brynsfarge.

Brynsløft betyr bokstavelig talt brynsLØFT (som et kosmetisk inngrep).

-NEI. Vi gjør INGEN permanente endringer på ansiktet ditt, spesielt ikke kirurgisk. Vi bruker navnet Brynsløft som en kreativ beskrivelse av behandlingen og vi syns at ansiktet ser “løftet” ut da man får bryn som passer ansiktet sitt bedre enn før.

Vi gjør alle bryn store og bushy.

-Vi samarbeider med kundene våre om ALT (farge, form osv). Vil du ha store bryn så gjør vi det. Det samme gjelder tynnere bryn (bortsett fra 90s brows, beklager.. ALDRI igjen). Mange av bildene våre på sosiale medier er av større bryn, rett og slett fordi de liker den stilen og de godkjente at vi tok bilder.

Comments


bottom of page