POLICIES

COVID-19 *oppdatert 24.11.2021

NY COVID-RELATER AVBESTILLINGS-POLICY 

Vi har i det siste fått en del avbestillinger i siste liten pga COVID-19. Selv om dette er forståelig og vi prøver å være fleksible, er vi fremdeles en bedrift med ansatte som mister inntekt når vi ikke har tid til å fylle disse timene igjen. 

Derfor innfører vi nå en covid-relatert avbestillings-policy, hvor kanselleringen må skje minst 8 timer før bestilt time, eller at kunden kan bevise sykdom (sykmelding eller positiv COVID-test). Hvis kunden kansellerer etter 8 timer før timen, vil vi prøve å fylle denne plassen, men dersom den ikke blir fylt vil vi fakturere kunden for full pris for timen. Vi forstår at ting kan oppstå uforventet, men når det gjelder covid så er det ikke uvanlig å oppleve symptomer kvelden før. Vi godtar e-poster som er sendt utenom våre åpningstider, så med en gang du merker symptomer, send oss en e-post.

Det finnes naturligvis unntak basert på situasjonen, men vi ber dere om å respektere tiden vår. Takk for forståelsen. 

COVID REGLER 

  • Grunnet oppdateringene fra pressekonferansen er det nå påbudt med maske i vår salong. Du kan ta med din egen eller kjøpe en hos oss for 20,-.

  • Stylistene fortsetter å bruke munnbind og engangshansker.

  • Vi vil fortsatt tilby ansiktsvoks, men ber dere beholde masken på til enhver tid utenom denne behandlingen. Føler du deg dårlig og/eller venter på svar fra en Covid-test, ber vi deg om å kansellere timen din, med tanke på stylistenes og våre kunders helse. 

  • Hvis du føler deg syk eller har symptomer av feber, influensa eller forkjølelse må du avbestille timen din. 

  • Husk å vask eller desinfiser hendene dine når du kommer til oss. 

BOOKING

Vi sender ordrebekreftelse via e-post og påminnelse om behandling via tlf.

Brow Rehab har en 24 timers avbestillingsregel. Hvis du ønsker å avbestille eller endre bestillingen din, må det gjøres 24 timer i forveien via e-post, telefon eller avbestillingslenken nederst i bekreftelses-e-posten. Dersom avbestillingen ikke gjøres 24 timer før, vil kunden betale for timen i sin helhet. Vi godtar ikke avbestillinger via sosiale medier, tekstmelding eller talepost. Hvis du ikke kan nå oss via telefon, må du sende en e-post. Du vil få en bekreftelse om avbestilling dersom det gjøres via e-post eller avbestillingslenken. Får du ikke bekreftelse på dette, kontakt oss for sikkerhets skyld. 

 

Ved sykdom under vår 24 timers avbestillingsperiode, ser vi bort fra avtalen hvis vi mottar en legeerklæring. Du er selv ansvarlig for å skrive riktig e-post adresse og telefonnummer i nettbookingen. Dersom du ikke mottar en bekreftelse på e-post etter å ha booket online, vennligst sjekk søppelpost  eller send oss en e-post.

 

Aldersgrense

Du må være minst 16 år gammel for å booke en time. Dersom du er yngre enn 16 og ønsker å booke en time må en forelder/foresatt godkjenne via e-post, tlf eller oppmøte ved timen din.

Forsinkelse

Brow Rehab Salons har en 10-minutters ankomst plikt. Hvis du er mer enn 10 minutter forsinket, må du varsle oss enten via e-post eller telefon. Vi godtar ikke varsler via sosiale medier, tekst eller talepost. Hvis du ikke kan nå oss via telefon, må du sende en e-post. Hvis du ankommer senere enn 10 minutter til avtalen, blir stylisten forhindret fra oppfylle en fullkommen avtale og kan kun jobbe med den gjenværende tidsrammen. Du bli belastet for hele avtalen.