top of page

The Core Collection

ENDELIG kan jeg avsløre hva vi har jobbet med det siste året!!

Dette prosjektet er faktisk det største og mest tidkrevende jeg har gjort i karrieren min så langt.


Vi lanserte for noen år tilbake våre første kosmetiske produkter. En liten kolleksjon med brynsprodukter aka «The Perfect Brow Collection.» Produktene var absolutt gode og kundene var veldig fornøyd med de... men, siden dette var et private label prosjekt følte jeg aldri at det var helt «mitt». Det var liksom ikke ekte.


I forbindelse med at vi i fjor re-brandet og oppgraderte Brow Rehab ønsket vi også å oppgradere produktene. Jeg ville lage alt fra scratch selv. Og produktene skulle nå bli 100% veganske, cruelty free og paraben free.


Resultatet ble til «The Core Collection.» Kolleksjonen inneholder alt du trenger til å stelle brynene dine.


Vi beholdt brynspennen slik du kjenner den; den kan fortsatt skrus slik at du ikke trenger spisse den og den er enkel å påføre samt holder hele dagen.

Den får du foreløpig i 4 ulike farger:

Taupe

Brunette

Deep Brunette

Smoke

Vi beholdt også vår bestselger - den klare brynsgeleen. Men nå helt uten animalske produkter. Den holder fortsatt brynene på plass uten å føles stive og gir samtidig brynene pleie.

Og sist men ikke minst har vi en spesialdesignet pinsett med smale spisser og skarpe kanter som får med seg selv de minste og fineste hårene.


Lanseringsdato kommer snart!


- Silje

Commentaires


bottom of page