top of page

Team Holiday Gift Guide

Vi har bestemt oss for å dele skjønnhetsrelaterte gavetips hver eneste jul fremover. Så her er vår årlige beauty gift guide🖤
Silje -

Jeg bruker facepalett Classy fra Caia. Det er 4 i 1.. ELSK!! Den inneholder: Bronzer - perfekt pigmentert, varm og myk bronzer. Contour - kjølig og enkel å blende. Highlight - seriøst den fineste subtile highlightern ever. Blush - har aldri brukt blush før nå, men denne blander jeg inn i bronzeren på kinn 🥰 Beste av alt: BILLIG! 395,-


Hanne -

Dette er en favoritt hele året. Skrubben lukter digg og huden blir glatt og god. Sleng på en deilig body lotion så har du den perfekte julegaven til den som har «alt».


Stine -

Rituals Gift Set

Elsker gavesettene fra Rituals! De er perfekte å gi i gave og man får ganske mye for pengene. De lukter SÅ godt og har et bredt sortement og dufter. De har også gavesett til menn!


McKenzie -

Hands down the best razor I have ever used. Smoothest shave, the packaging is cute as hell, not to mention they’re a sustainable brand supporting all body types. Great for the girls & the gays (and also ur bf who keeps stealing your razor). *important to note that it’s a subscription based purchase so if you aren’t down to buy someone something monthly, they also sell shower products on their own.
Schirin -

Jeg elsker virkelig Hawaiian kukui bodylotion fra The Body Shop! Brukt denne i mange år, den gir masse fukt og lukter himmelsk 😍 Superfin julegave, pluss at body shop har mange fine gaveesker nå til jul.

Anna Fauske =

Ny favorittmascara! Smitter ikkje, lager lange og fyldige vipper. Passer for alle; bestemor, mor, søster, venninde.

Annika -

De har ulike gavesett i forskjellige prisklasser og passer til både kvinner og menn. Så til de som allerede har alt og ikke vet helt hva de ønsker seg, er dette en super gave. De har også produkter egnet for gravide.


Hedda -

den siste tiden har jeg virkelig satt mitt fokus på hudpleie og brukt litt tid på å finne de perfekte produktene for meg. mens jeg sorterte meg gjennom et hav av nettsider og produkter så tipset en av mine nærmeste meg om skinsecret.no og jeg ble helt hektet. selvom gavekort kanskje har fått et litt dårlig rykte gjennom årene så tror jeg veldig mange hadde blitt glad for det nå. skinsecret har muligheten til å hjelpe hver enkelt person med å gi de forslag til hudpleie som passer til akkurat ditt behov, uansett om du vil ha en helt ny hudpleierutine eller bare en deilig ansiktsmaske. kan anbefale de på det sterkeste!


Jasmine -

Jeg anbefaler å gi Oribe dry texturizing spray i gave, fordi det er et produkt som passer de fleste hårtyper og gjør håret ti tusen ganger lettere å holde styr på! Man føler seg så fresh og oribe sin duft på produktene sine er sykt digg!


Toni -

This hand-care duo has a gender neutral scent and naturally-resourced ingredients so it’s always my perfect go to when I’m unsure of what to buy someone. It’s also perfect for this Christmas since we’re constantly washing, sanitising and drying out our hands!


Anna Fredriksen -

Mitt absolutte favorittprodukt, spesielt mot vintern da man mister den naturlige brunfargen. Den er super enkel å påføre, så alle klarer å bruke den! Jeg elsker å ha en fin brunfarge året rundt. Man føler deg liksom så mye freshere?? Denne er bare gull, både til gutter og jenter!!


コメント


bottom of page