top of page

Summer Series with Hedda

For vår 2020 sommerkampanje hentet vi inspirasjon fra den norske sommeren da mange nordmenn ikke kunne reise i år. Det første som kom til oss var fargen blå; vann, himmelen osv. McKenzie og Hedda lagde 3 forskjellige looks for 3 forskjellige sommer-anledninger: morgenbad, ettermiddag i solen og en kveld ute.

Vi elsker resultatet. Nedenfor snakker Hedda om inspirasjonen bak hver look.


H: Jeg syns alltid det har vært utrolig gøy å gjøre shoots, selvom jeg som regel trives bedre bak kamera enn foran så var det gøy å prøve noe nytt! Norsk sommer tilknytter jeg direkte til blå himmel og blått vann, så jeg visste at det var noe som måtte gå igjen i bildene. Generelt å se alt rundt meg vokse og blomstre gir meg skikkelig sommerfølelse, så vi måtte bruke noen blomster også for å få frem dette.


Look #1

Tanken bak denne looken var å holde det utrolig naturlig og lage en look som faktisk er aktuell å bruke på stranda. litt concealer under øynene og Tinted Brow Ink på brynene kommer man veldig langt med. spesielt om man har tatt lamination på brynene og vippeløft i forkant. definitivt en go-to look for sommeren!

Look #2

Her gikk jeg for noe som var litt mer glam, men som samtidig ikke smelter bort i varmen. en liner med litt farge er super fresht på sommeren for å få øynene til å poppe litt og for å gi litt spill til looken. ellers en naturlig hud med ekstra glød!

Look #3

For den siste looken så ville jeg lage min egen vri på klassikeren smokey eyes. rosa og blå har alltid vært en kombinasjon jeg har likt utrolig godt, så duset rosa lepper var perfekt til denne looken.


Comments


bottom of page