top of page

Stine's Guide to Bright Makeup

Jeg har vel alltid vært en litt kreativ sjel siden jeg var liten. Jeg var den klassiske ungen som malte, tegnet, laget ting og hadde en livlig fantasi. Sminken til mamma var alltid interessant, og jeg begynte så smått med sminke meg til daglig da jeg var 13-14 år. Det var ikke før jeg var rundt 21 år gammel da jeg virkelig begynte å interessere meg for sminke og farger. Utdannelsen som sertifisert makeup artist skjedde kort tid etter det.


Rosa hår skjedde allerede i 2011. Har hatt alle regnbuens farger på rullering etter det, men har alltid gått tilbake til rosa. Rosa hår gjør meg alltid glad💖 Nå for tiden er det halvt rosa og lilla ekte Cruella De Vil style. Håret inspirerer hvordan jeg sminker meg, så det blir som oftest sterkere farger på øynene.

Det aller viktigste for at knalle farger skal synes og vare hele dagen er øyeskygge-primer! Dette er essensielt for at looken skal se bra ut en hel dag. Man kan bruke en lys (nesten hvit) concealer på øyelokkene slik at øyeskyggen popper enda mer, men i det siste har jeg oppdaget KvD Vegan Beauty sin Shake Primer. Denne gjør at fargen både varer og popper ekstra mye! Hvis man vil gå et ekstra steg er jo glitter alltid en vinner✨

Jeg personlig liker en mer naturlig base med øyne i fokus. Jeg har lagt vekk foundation og bruker kun concealer der det trengs litt ekstra dekk. Krem produkter smelter bedre inn i huden og ser mer glødende og naturlig ut. Jeg legger krem contour og blush på kinnbein og opp mot tinningen for å gi et ´´løft´´ i ansiktet, og jeg bruker alltid blush over nesa fordi jeg syns det er søtt🌸  Innimellom bruker jeg Freck til å lage falske fregner på nesa. Legg på lite produkt av gangen og legg heller på flere tynne lag til du oppnår ønsket effekt. Det er lettere å bygge opp et produkt enn å fjerne. Etter det setter jeg ansiktet lett med et transparent pudder som inneholder litt shimmer slik at jeg beholder gløden jeg har bygget opp. Pass på og ikke legg krem og pudder produkter lag på lag da det kan se kakete ut.

Takk for oppmerksomheten! Hvis dere vil at jeg skal vise eller lage tutorials på forskjellige sminkelooks så ikke nøl med å si ifra. Gjerne følg meg på Instagram @bystinebenjaminsen og send en DM om eventuelle ønsker eller om dere har noen spørsmål. - Stine 💞

Comments


bottom of page