top of page

Our go-to products for summer

Sommeren nærmer seg så vi lister opp noen av våre go-to sommerprodukter og hvorfor vi elsker dem!

 

Silje

Jeg eeeeeelsker denne duften fordi den lukter litt kokos og rett og slett minner meg om lukten og følelsen av solbrun hud og varme sommerdager🥺🤞🏼 Please bli sommer snart!


Hanne

Jeg elsker «Orgins» sin tinted Moisturizer. Jeg er ikke så glad i å bruke så mye sminke på huden på sommeren så denne er helt perfekt da den gjevner seg ut til din egen hudtone og gir fin glød. Og den har selvfølgelig spf 40 🌞


Anna

Den er superlett på huden og tørker godt inn i huden så den passer perfekt under sminke! Får heller ikke mer oljete hud utover dagen eller kviser👏🏼 10/10🌞


Hedda

På sommeren har jeg en tendens til å bli ganske fuktfattig og selvfølgelig solbrent siden huden min naturlig er så utrolig lys, så disse kommer til å være min redning. pleier å oppbevare mye av hudpleien min i kjøleskapet så det blir en ekstra kjølende effekt på huden. selv etter en lang dag på stranda så får det huden min til å føles helt fantastisk ut.


Stine

Selvom begge foreldrene mine får sommer-fregner ble ikke jeg blessed med den gaven. Da må jeg jukse! Denne gir så naturlig resultat og ser ikke fake ut på huden. Denne sammen med glødende sminke blir min go-to i år.


Toni

It’s really good for keeping your eye shadow in place even when it’s a hot and sweaty day! If you don’t use it, the shadow tends to blur a little bit!


Annika

Brow Rehab - Tinted Brow Ink & IT Cosmetics - CC Cream

Tinted Brow Ink (Brunette) og CC-Cream fra IT Cosmetics er minne go to produkter på sommeren, fordi Tinted Brow Ink er vannresistent og tåler varme godt, så uansett hva du skal gjøre i løpet av en dag holder den seg godt. Du kan også bruke den som en lett mascara og soft eyeliner hvis du bruker en tynn linerkost. CC creamen fra IT Cosmetics har solfaktor 50 og korrigerer fargen i ansiktet. Finnes i en variant med mer glød og en matt. For et mindre dekkende resultat kan du blande den ut med fuktighetskrem. Disse produktene sammen gir en fresh «no makeup» makeup look, som holder ut dagen og du slipper å tenke på sminken hvis du velger å ta en spontan tur på stranda.


Jasmine

Jeg bruker solkremen fra Piz Buin hver sommer. Ikke bare fordi det er viktig å smøre seg, men lukten er ikonisk og minner meg om ferie og gode tider☀️🍹✨


Schirin

Jeg bruker alltid SPF 50 i ansiktet, så trenger litt ekstra der farge på sommeren. Tanrevel gir en sykt fin naturlig brunfarge og masse glød ✨Jeg kan heller ikke leve uten condition serum fra Nouveau! En bronzy tan, gre bryna og vippene på plass og man er klar for en hot sommerdag 😍


McKenzie

I'm so glad that glosses are still the trendy lip product because this lip oil (in shade Rosewood) from Dior is a damn treat. It's not super pigmented, so your natural lip color shines through with a slight peachy-tone. I also love that it's an oil so my lips stay hydrated and lookin glossy all summer.


Silje Karin

IT Cosmetics sin CC krem er veldig bra og ha tilgjengelig på sommeren, da du kan velge selv hvor stor dekkevne du vil ha etter hvor brun du blir. Men samtidig så er det solfaktor 50, som er bra for huden på ansikte da det får mest sollys hele dagen, og er deretter mer i "fare" sonen for linjer, rynker og ikke minst kreft. Den er også anti-aging og hydrating serum. Mac sin krem blush er et must have produkt for å få litt liv og glød til ansiktet på en super enkel måte. Du kan også bruke den til øyenskygge og evt på leppene for en rask og lett farge😊


Jenni

Produkter jeg ofte bruker til sommeren er lette produkter.. og jeg digger alt med spf..Denne lotion her bruker jeg til kroppen.. smører seg utrolig fint. Denne beskytter huden min med spf30 men samtidig som den gir meg fin solbrun farge.. den har en frisk syden lukt som også er super digg. Denne solkremen har vært med meg i mange år. Jeg digger at den er så lett til ansiktet. Den legger seg heller ikke «hvit» i ansiktet. Da jeg opplever ofte med mange ansikt solkremer jeg har prøvd. elsker også at den har SPF50. Denne tinted kremen her er bare et must til sommeren. Super lett foundation som gir fukt og jevner huden lett.

Comments


bottom of page