top of page

Our night-out must have's

Julebord-sesongen nærmer seg raskt, og vi har laget en liste over alle must-have produktene for en kveld ute! (mer eller mindre en hyllest til hvor mye vi elsker Fenty, men uansett).Jeg har blitt heeeelt avhenging av min Revlon Salon One-Step Hairdryer and Volumiser! Hvorfor har alle disse produktene navn som kunne vært våpen i en eller annen actionfilm? Any who, jeg har på mine eldre dager fått meg curtain bangs (Takk Trym<3) og med denne klarer jeg å style håret uten noe stress.


Along with every other human, the most important thing to me on a night out is to look glowy, which is why I love this illuminating powder from Hourglass. I like that it's not that typical sequin-skin/chunky glitter highlight, but rather one that makes your skin look iridescent and healthy. I will add it to my collarbones as well because I want everyone on the dance floor to think I sweat glitter like Ke$ha.


Min elskede leppepomade! Dette er vel egentlig en type nippelsalve fra apoteket(😂) men den er helt fantastisk på leppene. Jeg er nok godt over snittet avhengig av å ha fuktige lepper hele tiden, så denne må definitivt være med meg overalt og spesielt når jeg er ute❤️De få gangene i året jeg faktisk drar ut på byen så liker jeg å dra den helt ut og da er det ingenting som slår litt glitter! Samme om man legger litt på kinnbeina, brystet eller om man bader i dette produktet, det blir seriøst fint uansett✨

Elsker dette produktet fordi det gir det lille ekstra til highlighteren din eller siste finish over øyenskyggen før du skal ut. Syyykt fin når lyset treffer der du har lagt den på.


This hairspray not only SMELLS SO GOOD but it’s super silky whilst still holding my hair right in place. I have what I call pancake hair (haha 🥞 ) which refuses to hold curls for more than 5 minutes but this stuff has saved me! I spray and brush some of this through before I curl and then again a little bit after I’ve brushed out the curls and it holds all night.Jeg vil anbefale Barepro Glow Bronzer fra bareMinerals, for en fin sommerlig glød. Den gjør at jeg føler meg litt ekstra fresh og er perfekt når jeg ønsker meg litt ekstra glød og farge til mitt vinterbleke ansikt. Den bruker jeg der jeg ville lagt en bronzer, som i øvre delen av pannen, tinningen, under kinnben og under haken og duser ut overgangene godt for at det skal se mer naturlig ut. Setter det med til slutt med pudder.


Jeg ELSKER denne highlighteren fordi det er en faktisk glitter bombe i en kompakt versjon. Jeg tar den alltid med på fest fordi alle trenger litt glitter i livet!


Jeg går aldri en kveld ut uten Fenty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer! Den gir masse fukt og glød og sitter godt. Jeg bruker fargen fenty glow

Ville først si at nå skulle leppene få skinne, men masketiden er på'n igjen så da får øynene poppe istede. Nå har jeg testet mange maskaraer i mitt liv å denne her er definitivt min nr 1 for både volum og fylde 😍


Jeg elsker Fenty Beauty sin Gloss Bomb i Glass Slipper. Den er både så fin til dagslys og kveldstid. Spesielt til kveldstid der man ønsker ekstra shine på leppene. Den kan jeg bruke over leppestift, men er også super fin alene da glossen holder seg lenge på leppen.

Commenti


bottom of page