top of page

Our night-out must have's

Julebord-sesongen nærmer seg raskt, og vi har laget en liste over alle must-have produktene for en kveld ute! (mer eller mindre en hyllest til hvor mye vi elsker Fenty, men uansett).


Hanne - Revlon Salon One-Step Hairdryer and Volumiser


Jeg har blitt heeeelt avhenging av min Revlon Salon One-Step Hairdryer and Volumiser! Hvorfor har alle disse produktene navn som kunne vært våpen i en eller annen actionfilm? Any who, jeg har på mine eldre dager fått meg curtain bangs (Takk Trym<3) og med denne klarer jeg å style håret uten noe stress.McKenzie - Hourglass Ambient Lighting Powder
Along with every other human, the most important thing to me on a night out is to look glowy, which is why I love this illuminating powder from Hourglass. I like that it's not that typical sequin-skin/chunky glitter highlight, but rather one that makes your skin look iridescent and healthy. I will add it to my collarbones as well because I want everyone on the dance floor to think I sweat glitter like Ke$ha.
Anna - Medela Purelan BrystvortekremMin elskede leppepomade! Dette er vel egentlig en type nippelsalve fra apoteket(😂) men den er helt fantastisk på leppene. Jeg er nok godt over snittet avhengig av å ha fuktige lepper hele tiden, så denne må definitivt være med meg overalt og spesielt når jeg er ute❤️

Hedda - Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond VeilDe få gangene i året jeg faktisk drar ut på byen så liker jeg å dra den helt ut og da er det ingenting som slår litt glitter! Samme om man legger litt på kinnbeina, brystet eller om man bader i dette produktet, det blir seriøst fint uansett✨Stine - Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond VeilElsker dette produktet fordi det gir det lille ekstra til highlighteren din eller siste finish over øyenskyggen før du skal ut. Syyykt fin når lyset treffer der du har lagt den på.