top of page

Our go-to products for fall/winter

Vi er i den beste tiden på året, men den verste tiden for huden vår.

Derfor deler vi våre go-to produkter for de kalde månedene.

I don't get super dry skin during the colder months but I do miss that natural, glowy look I get naturally during the summer. So to bring that with me in fall/winter, I like to use this highlighter from Natálie because it looks more like a glossy sheen that comes from the skin rather than a sparkly, dry highlighter that looks a bit dusty. I also love that I can use it on my eyelids and lips as well, perfect for that night out look none of us will be having thanks to corona lol!


Eg har oljete hud, så på sommaren brukar eg berre ein god solkrem som fuktighetskrem. Mot høsten/vinteren må eg ty til noko meir, så då er denne fuktighetskremen redninga!

Eg brukar fortsatt solkrem med spf 50, men også Skin Medica ultra sheer moisturizer.Skin Food er virkelig hva den lover- FOOD for the skin. Jeg har en typisk Skandinavisk tørr og døll hud hele året, men ekstra stusselig på vinterhalvåret! Denne gir huden min nok av fukt, huden føles mykere og jeg blir faktisk kvitt tørrhetslinjene med den❤️

I tillegg er den mild mot huden! Og lukter himmelsk!


This product is a tinted moisturizer that adapts to your current skin colour and gives you a nice glow on the skin. I particularly like this in fall and winter because I lose my natural tan from summer and I can sometimes feel a bit drab and pale. Additionally, as the winter approaches I sometimes like to use some self tan. As this product adapts to the skin colour, when I decide to tan I do not have to buy another coloured foundation or tinted moisturizer to go with my skin tone for the next 4 or so days while the tan remains. This makes it a lot easier for me to transition my makeup routine form summer to winter and saves me some $$ in having to buy 4 different coloured foundations/tints for each season (and skin colour) of the year.En ting som forblir gjennom alle årstider er solfaktor! Solen er like sterk mot huden selvom det er vinter og kaldt. Denne funker perfekt for alle hudtyper siden den ikke inneholder parfyme, den føles ikke fet på huden og gir ikke kviser.


Hedda -

Tar frem dette serumet når luften blir kaldere og tørrere for å prøve å forhindre at huden min skal bli fuktfattig. Husk å tilføre mye fukt til huden selvom du har fet hud.


Annika -

Elsker å bruke denne på høsten og vinteren, da huden trenger mer fukt. Min blir knusktørr på vinteren og det gir en god følelse med litt egenpleie i tillegg til at den gir godt med fukt og glød gjennom en kaldere periode.


Denne bruker jeg for å få en helt sykt fin glød året rundt! Jeg bruker den før resten av sminken som en glødene primer, eller helt alene for å bare føle meg litt freshere🌞Jeg begynte i høst på en aknebehandling som gjør huden min ganske tørr og sensitiv. Med den kommende kulda trengte jeg litt mer hjelp og denne har gitt meg den fukten jeg trenger uten at det føles ut som jeg ødelegger den andre behandlingen. 10/10

Denne masken har blitt en ny favoritt i høst! Jeg bruker den 3-4 ganger i uken, for ekstra fuktighet og masse glød til en ellers gusten vinterhud🖤

Hanne -

Været i Norge er jo schizofrent på høsten og jeg får en veldig ubalansert hud av det skiftene været. Huden min blir veldig tørr/fuktfattig og sår på denne tiden, men denne kremen er redningen for meg. Den er 80% økologisk og inneholder blant annet sheasmør og bivoks som bevarer fuktighet og beskytter huden mot ytre påkjenninger Jeg syns også sminken ligger veldig fint på huden med denne under og vil ikke skli ut som mange andre fetere kremer fort kan gjøre.

Comments


bottom of page