top of page

5 tips for growing your brows back

Etter å ha delt våre forferdelige bryn fikk vi spørsmål om hvordan vi klarte å redde dem igjen. Her er våre beste tips!


1. Tålmodighet

Det er en grunn til at vi heter Brow «Rehab.» Perfekte bryn kommer ikke over natten. Det er en prosess og noe man må jobbe for. Vi prøver å dele bilder av folk som har «work in progress» bryn, men disse kundene liker vanligvis ikke å vise frem brynene sine fordi de ikke synes at de er gode nok. Men vi lover at 75% av våre kunder har slike bryn.


2. DROP THE TWEEZERS

Helt seriøst slutt med det! Det er en grunn til at vi eksisterer og det er for å hjelpe deg med å finne riktig bryn til ditt ansikt.


3. SERUM

Dessverre vokser vanligvis ikke bryn helt selv. Her kommer vekstserum inn! Vi anbefaler å bruke Revitalash, Xlash og castor olje. Bruk det både morgen og kveld (man pleier å se resultater etter 3-6 uker).


4. Finn de rette brynsproduktene for deg

Brynspenn, brynsgelé osv. Det finnes mange produkter men noen passer bedre til din bryns-situasjon enn andre. Snakk med profesjonelle for å finne riktig produkt og farge.


5. Microblading

Det hender dessverre at disse punktene ikke fungerer for noen og da kan man prøve Microblading! Det er en semi-permanent tatovering for bryn (jeg har det 😉). Hvis du finner riktig artist kan det gjøre en magisk forskjell (og gi en naturlig look). Vi tilbyr ikke dette i vår salong men anbefaler Strokes & Therese Hammer i Oslo!

Comments


bottom of page