top of page

Nye produkter fra SkinUp!

Vi har endelig hentet inn de beste koreanske hudpleieproduktene til Brow Rehab! Dette kan du kjøpe i salongen vår, fra @skinup.no (snart også tilgjengelig i nettbutikken vår).

 

SHEET MASKS (69,- pr.stk)

1) COSRX Balancium Comfort Ceramide Soft Cream Sheet Mask inneholder en høykonsentrert ceramide essens som smelter til en kremete og melke-lignende utseende i kontakt med huden. Formuleringen inneholder 6 ulike ingredienser som gir rikelig fuktighet til tørr hud. Sheet masken fra COSRX har evnen til å bygge opp fuktighet til skadet og tørr hud, og bidrar til å styrke hudbarrieren opp igjen. Sheet masken er hypoallergenisk og er vegansk.

Hvordan bruker jeg sheet masken?

1. Påfør sheet masken på ren hud etter evt. toner.

2. La sheet masken virke i 10-20 min før du fjerner den.


2) COSRX Triple Hyaluronic Water Wave Sheet Mask er en sheet mask som fokuserer på fukt, fukt og fukt! En real fuktighetsbombe som inneholder tre typer hyaluronsyre, som er kjent for å gi masse fuktighet til huden. Sheet masken er fantastisk hvis du føler huden er litt stram eller trenger en ekstra boost. En super sheet mask etter en dag i sola eller ved overgang til en ny sesong hvor huden ofte føles tørr.

Hvordan bruker jeg sheet masken?

1. Påfør sheet masken jevnt over ansiktet.

2. La den virke i 15-20 min, ta av sheet masken og klapp inn overflødig


3) COSRX Cica Calming True Sheet Mask er en fantastisk sheet mask som baserer seg på Centella Asiatica som hovedingrediens. Centella Asiatica har en beroligende effekt og passer ypperlig mot rødheter, irritert hud og sensitiv hud. Dette er grunnen til at Centella Asiatica har en fast plass i hudpleieprodukter mot kviser og akne. Passer ypperlig for alle hudtyper, spesielt sensitiv hud. En perfekt sheet mask etter å ha vært i sola.

Hvordan bruker jeg sheet masken?

1. Påfør sheet masken jevnt over ansiktet.

2. La den virke i 15-20 min, ta av sheet masken og klapp inn overflødig


4) COSRX Propolis Nourishing Magnet Sheet Mask er en sheet mask som er proppet med biepropolis og honningekstrakter. Disse ingrediensene gir næring og langvarig fuktighet til huden, som resultat får du glødende hud etter kun 15 min.

Hvordan bruker jeg sheet masken?

1. Påfør sheet masken jevnt over ansiktet.

2. La den virke i 15-20 min, ta av sheet masken og klapp inn overflødig.


FACE MASK

1) Celimax Noni Clay Mask er en deilig leiremaske som inneholder mineralene Kaolin og Bentonite som hjelper med å fjerne urenheter i porer ved hjelp av sterke absorbering egenskaper. Ansiktsmasken er en du må unne deg, og med 30% Noni ekstrakt tilfører huden rikelig med fukt og næring som hjelper den med å holde huden klar og lett. Masken har en myk og behagelig konsistens som eksfolierer forsiktig med Noni pulver, på denne måten fjernes døde hudceller uten å etterlate huden tørr og irritert. Innhold 100ml.

259,-

Hvordan bruker jeg leiremasken?

Påfør en generøs mengde og masser masken forsiktig inn i huden i sirkulære bevegelser. Gjør dette i 5-10min og rens av med lunkent vann. Unngå øye og leppe området.


SOLKREM

1) COSRX Aloe Soothing Solkrem beskytter mot UVA- og UVB-stråling og har SPF50+. Solkremen er enkel å smøre i ansiktet, trekker raskt inn og føles lett på huden. Denne inneholder rikelig med aloe vera og etterlater ingen hvite skjolder, samtidig som den gir fuktighet og etterlater huden din myk. Kremen passer ypperlig for daglig bruk og for å ha under sminken. Innhold 50 ml.

249,-

Hvordan bruker jeg solkremen?

Påfør en passelig mengde i ansiktet 30 minutter før du skal ut. Denne passer også til daglig bruk og kan blandes eller erstatte vanlig fuktighetskrem som ikke har solfaktor.

2) Water Proof Sun Milk SPF50 fra MISSHA er vannfast, som er et stort bonus! Denne koreanske solkremen holder derfor lenger. Den tåler svette, holder gjennom utendørsaktiviteter eller når du er på stranda. I tillegg motvirker solkremen at huden blir oljete i fuktige og varme miljøer som gjør at den passer utmerket hvis du skal på ferie til varmere strøk. Solkremen gir matt finish og passer også under sminken. Innhold 70 ml.

349,-


Hvordan bruker jeg solkremen? Rist flasken ordentlig før bruk. Påfør en liten mengde i ansiktet 30 minutter før du skal ut. La denne trekke seg godt inn. Denne passer også til daglig bruk.


EYE PATCHES

1) Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch er en øyemaske som inneholder blant annet gull og svart perle som renser og lysner opp området under øyet. Samtidig gir øyemasken fuktighet og næring som hjelper å forbedre huden. Øyesmasken har en beroligende effekt som reduserer synligheten av hovne øyne og mørke ringer under øynene. Passer å bruke mens du sminker deg eller rett før du skal legge deg. Det følger med en liten skje, som gjør det enklere å ta ut øyemaskene og holder resterende øyemasker i boksen rene. Øyemasken kan også brukes på andre områder som er utsatt for rynker og fine linjer, slik som på pannen, smilerynker og hals. Innhold 30 par øyemasker.

259,-


Hvordan bruker jeg øyemasken?

1. Vask ansiktet og legg på øyemasken under øynene før du har tenkt til å påføre øyekremen

2 La øyemasken virke i 20-30 min før du fjerner disse. Klapp inn evt. overflødig serum/essens fra øyemasken inn i huden. Før du påfører øyekrem hvis du ønsker det.


Tips! Du kan legge boksen i kjøleskapet, for en kjølende effekt. Utrolig deilig!


FACE PEEL

1) Pyunkang Yul Peeling Gel er en mild peeling som passer for alle hudtyper, spesielt tørr hud som lett blir irritert og fet- og kombinasjonasjonhud. Peelingen fra Pyunkang Yul inneholder skånsomme ingredienser som eksfolierer døde hudceller effektivt, som forhindrer at urenheter og kviser oppstår. Jevnlig peeling gir jevn og glatt huden, som gjør den mer mottakelig for andre hudpleieprodukter i rutinen din. Anbefales å bruke 1-2 ganger i uken. Innhold 100 ml.

249,-

Hvordan bruker jeg peelingen?

Vask ansiktet først med rens.

1. Påfør en passelig mengde peeling i ansiktet og maser den i huden til du ser at døde hudceller løsner.

2. Vask ansiktet med vann, og fortsett videre med hudpleierutinen.


FACE PADS


1) SKINUP Gjenbrukbare Bambuspads kan brukes med god samvittighet både for huden og miljøet! Her får du med 16 stk myke og deilige gjenbrukbare bambuspads som du kan brukes gang på gang til å rense huden med toner, essens og fjerne sminke. Følger med en lekker bambusboks for oppbevaring på badet og en vaskepose som du legger bambuspadsen oppi ved vask. Laget av økologisk bambus. Cruelty-free og veganske.

Følger med:

- 16 stk bambuspads

- 1 stk bambusboks

- 1 stk vaskepose som du kan vaske bambuspadsene i.

Størrelse på bambuspads er 8 cm i diameter. Bambuspadsene kan brukes opptil 300 ganger. Når de er slitte er det bare å klippe de opp og kaste i matavfall.

279,-


Hvordan vaske bambuspadsene?

Anbefales å vaske før første gangs bruk. Ved vask, ha alle bambuspadsene i vaskeposen som følger med. Vask i vaskemaskinen på 40°C til 60°C.

Comments


bottom of page