top of page

Last minute gift guide

I have mentioned this product in a blog post previously, but for good reason, this is my RIDE OR DIE. It's so moisturising and gives the perfect amount of color without being too intense. Also because it's fancy Dior, it would make a great, useful gift for anyone who likes juicy, glossy lips ;)


Denne øyekremen er alltid en slager!!Jeg vet at både damer og menn elsker denne, så dette er en fin gave til hvem som helst😍 For ja den funker faktisk!

Har på følelsen at vi har en kald og tørr vinter foran oss og da syns jeg ALLE burde ha noe digg de kan smøre inn huden med! Passer til alle som trenger litt fukt🥰


Nå som det begynner å bli kaldt ute ser hud og kropp gusten ut. Dette er desidert den beste body scruben jeg har prøvd siden den IKKE gjør huden tørr og ekkel etterpå. Lett å vaske av, gjør huden myk og får en ny glow og den lukter nydelig! Lukten er unisex. Perfekt julegave til dem som har alt❄️


This is my boyfriend’s Christmas present every year😂 It’s a nice one for men because this kit is very straight forward to use, has a very natural and gender neutral smell and the packaging is a little more on the “masculine” side so it looks good and is relatively subtle on display in the bathroom.


Til mannen, vil jeg anbefale shaving kit fra Rituals. Produktene har en god duft, med naturlige ingredienser og til en veldig god pris på under 300kr. Her får du mye for pengene og produktene passer til alle hudtyper.

Jeg liker å gi bort gaver som jeg helst ønsker meg selv og i år har jeg sikla på ‘Freck The Original Freckle’ hint hint* Jeg syns den ser så fin ut for alle anledninger og det bunner nok mest i at jeg ikke kan få fregner selv!


Jeg synes gaveeskene fra bodyshop er perfekte julegaver. Kjempegode produkter som passer til de fleste, og man får mye for pengene uansett prisklasse. Shea serien er nøytral i duft, og passer også til menn!

Mine julegavetips går til de dere som vet har krøller! Gode produkter til oss med krøller er utrolig vanskelig å finne, så her er en serie jeg kan anbefale på det varmeste🥰


Er du en som meg som kjøper julegaver i siste liten og ønsker å gjøre gaven enkelt men koselig? Da anbefaler jeg denne gavesettet her. Denne er perfekt til en venn eller familiemedlem. Gavesettet kommer med produkter til dusjen og telys som dufter himmelsk.

Comments


bottom of page