top of page

Jenni's guide to graphic liner

Grafisk eyeliner er en kreativt måte å tegne eyeliner enn å bare tegne en «vanlig liner.» Med grafisk liner kan man slippe løs med fantasien og være kreativt uten grense. Her kan man også bruke pudder, gel eller cake liner. Grafisk liner er også elsket og oftest brukt på moteverden som feks. catwalk/fashion shows eller av kjendiser.


Jeg har elsket wing eyeliner lenge og har alltid vært nysjerrig på hvordan man kan tegne på øyelokkene enn bare «vanlig» eyeliner. Det jeg elsker med grafisk liner er også det at man kan leke med farger og ikke bare sort og brun.

PRODUKTER

Jeg personlig elsker å bruke Gel Eyelinere fra Inglot Cosmetics sine. De er både vannfast og smitter ikke på huden når den først har tørka. De har også mange varianter med farger man kan velge fra. Men jeg anbefaler at du kjøper med deg Duraline fra Inglot Cosmetics.


(Duraline er en olje som kan brukes sammen med gelinere og mange andre ting. Ta et par dråper på eyelineren for å få mer flytende resultat, da det ofte er lettere å tegne med).

Det å skape grafisk eyeliner er ikke bare veldig seg en riktig produkt men også finne den riktige børste. Gode børster har vært veldig vanskelig å finne. Jeg har et par gode børster som jeg selv elsker nå, men er alltid på leting etter å finne meg nye børster som kan være bedre.

Disse anbefaler jeg:

TIPS

Det er å skape fine liner kommer ikke over natten så jo mere du prøver jo bedre blir du. Så gjerne prøv litt selv når du bare er hjemme. Jeg anbefaler og å finne inspirasjoner på sosialemedier som Instagram, Pinterest, Tik Tok og YouTube.


Hvis du gjør noe feil underveis som du vil ta bort så er sminke fjerner og q-tips din bestevenn. Bruker du vannfast eyeliner så er min tips å ta litt vannfast sminkefjerner på q tipsen og fjerne litt av gangen ellers vil vanlig sminke fjerne funke også. Du kan også bruke foundation eller concealer på en flat kost for å rydde usymmetriske linje.


Mine favoritt sminke fjernere er Garnier Micellar Cleansing Water og Nivea Double Effect Eye Makeup Remover. Disse to fjerner bort det meste..


INSPO


Jeg håper at dette inspirerer deg til å prøve på grafisk liner. Nå er det ekstra gøy å gjøre noe annerledes i øye området da hverdagen vår er basert på maske. Hvis det skulle være noe du lurer på så er jeg tilgjengelig til spørsmål på min Instagram @byjenniza eller spør gjerne om tips når du er hos oss i salongen vår!

Comments


bottom of page