top of page

Get To Know: JenniNavn: Jenni Zahnempar

Fødselsår: 1993

Hvor er du fra?: Jeg er født i Myanmar, men vokste opp i Norges fineste sommerby Kragerø.

Jobbtittel: Brynstylist og Makeup Artist

Jobberfaring: Jeg er utdannet makeup artist. Jeg har også jobbet hos INGLOT Arkaden i nesten 4 år.

Favoritt-ting om skjønnhet/makeup?:

Jeg elsker å jobbe med farger.. jeg liker også «nude» og jordfarger ogsånt, men jeg syns det er mest gøy å leke med farger. Min favoritt området må vel være øye partiet.

Favoritt film / TV Serie: Jeg har ingen favoritt egentlig. Men jeg elsker alt innenfor krekk/krim filmer, men elsker også anime og disney.. Jeg er vel litt overalt.

Stjernetegn: Leo ♌️

Random Fact: «Powernap» gir meg bare hodepine og jeg blir så gretten etterpå jeg skjønner virkelig ikke folk som tar en nap etter en lang dag og føler seg så letta etterpå... Hvis det fungerer, good for them, meen er virkelig bare ikke for meg...

Flaueste øyeblikk: Tjaa, kommer ikke på noe i farta.. meen har nok veldig mange i glemmeboka..

Hvordan vil venner og familie beskrive deg med 3 ord?: ærlig, utadvendt, kontrollfreak

Favorittmusikk: Jeg hører på veldig mange artister og sanger. Men min favoritt artist er Nicki Minaj ️

Hva liker du å gjøre på fritiden?: Jeg tegner og maler av og til.. også steller jeg ofte på plantene mine hjemme.. corona tiden har virkelig fått meg til å bli «plantemamma»!! Nå har plante babisene mine nesten overtatt stua mi.

Min aesthetic

My life in a meme

Skjønnhet/Makeup-inspirasjon

Comments


bottom of page