top of page

DIY Masks with Anna

Hellu alle sammen! Jeg heter Anna Fredriksen og er brynsstylist hos Brow Rehab. Jeg er også hudterapeut, så jeg tenkte å dele noen tips og triks til noen DIY ansiktsmasker som passer perfekt nå på sommeren.


Under korona times har jeg oppdaget min indre do it yourself side, og har mekka sammen noen helt fantastiske oppskrifter som huden din kommer til å elske. De er budsjettvennlig og alle klarer å lage de. Jeg anbefaler og handle inn til alle fire maskene for å spare penger da de inneholder mye av det samme.


Handleliste:

-En avokado

-Honning

-Naturlig gresk yoghurt -Havregryn

-Brunt sukker

-Agurk

-Evt olje om man ikke har det hjemme


Den første masken er en fukt og glow maske som inneholder:

Den andre masken er perfekt til deg som har vært ute i sola med litt for lenge og blitt solbrent, eller om du har veldig tørr og irritert hud.

Den tredje masken er en skrubb du kan bruke både i ansiktet og på kroppen.

Siste masken er en av mine favoritter, og er perfekt for deg med hovne øyne.

Alle maskene kan oppbevares i kjøleskapet i et par dager og brukes om igjen. Agurk padsene kan du la ligge i fryseren så lenge du vil!


Håper du tester du noen av maskene og liker de like mye som meg!

Tester du de må du gjerne sende oss et bilde og hva du syntes:)


Ønsker alle en strålende sommer<33

Comments


bottom of page