top of page

COVID-relatert avbestillings-policy

Vi har i det siste fått en del avbestillinger i siste liten pga COVID-19 og vaksinen. Selv om dette er forståelig og vi prøver å være fleksible, er vi fremdeles en bedrift med ansatte som mister inntekt når vi ikke har tid til å fylle disse timene igjen. Derfor innfører vi nå en covid-relatert avbestillings-policy, hvor kanselleringen må skje minst 8 timer før bestilt time, eller at kunden kan bevise sykdom (sykmelding), eventuelt vaksinedokumentasjon dersom dette er grunnen til avbestillingen.


Hvis kunden kansellerer etter 8 timer før timen, vil vi prøve å fylle denne plassen, men dersom den ikke blir fylt vil vi fakturere kunden for full pris for timen. Vi forstår at ting kan oppstå uforventet, men når det gjelder covid-vaksinen så er det ikke uvanlig å oppleve symptomer en dag eller to etter denne blir tatt.


Dersom du vet når du får vaksinen, og ser at du har en time med oss en dag eller to etter, anbefaler vi deg å kansellere. Det finnes naturligvis unntak basert på situasjonen, men vi ber dere om å respektere tiden vår. Takk for forståelsen.

Comments


bottom of page