top of page

BRYNSBEHANDLINGER

I over 10 år har vi vært en ledende aktør innen brynsbehandlinger. Under ser du en kort beskrivelse av våre behandlinger for bryn. Dersom du er usikker på hva du skal velge kan du selvfølgelig sende oss en epost på booking@browrehab.no

Brynsløft

Du vil få en kort konsultasjon hvor du og din behandler finner den perfekte form og farge (valgfritt) til ditt ansikt. Behandlingen består av farge, voks og napping med pinsett.

Timen varer i 45 minutter, og bryn varer 3-6 uker avhengig av din vekstsyklus.

Oppfølgende brynsløft

Oppfølging er noe vi tilbyr for kunder som kommer tilbake til oss innen 3 uker etter et Brynsløft. Behandlingen består av farge, voks og forming og napping med pinsett. Timen varer i 30 minutter.Oppfølging er for å friske opp og opprettholde det som ble gjort 3 uker tidligere i en av våre salonger. Det er en del av vår policy at man ikke kan bestille Oppfølging når det har gått over 3 uker siden din siste time hos oss.

image3_edited.jpg
image3_edited.jpg

Brow Lamination

Laminering har sin opprinnelse i Russland og har tatt sosiale medier med storm. Laminering er behandlingen for å lage de trendige, fulle og fluffy brynene. Men, det har også blitt mer vanlig å bruke for å korrigere uregjerlige bryn hvor vi kan korrigere fks hår som vokser i «feil retning». Vi avslutter alltid lamineringen med et brynsløft inkludert for et perfekt resultat.Resultatet vil vare i 6-8 uker og det er anbefalt å vente minst 6 uker før man tar behandlingen på nytt.​VIKTIG: Hvis du har PPD allergi vil du også reagere på denne behandlingen.

BRYNSFARGE

Farge av brynene. Farge vil bli valgt sammen med din behandler.Timen varer i 15 minutter.*Vi tilbyr allergivennlige farge.

IMG_2691_edited.jpg

Manscaping

Du vil få en kort konsultasjon hvor du og din behandler blir enige om hvordan du ønsker at brynene dine skal bli. Behandlingen består av farge (valgfritt), voks og forming.

Microblading

Microblading er en kosmetisk tattovering der linjer risses inn i huden for å illustrere brynshår. Varighet 12-24 mnd. Påfyll anbefales hver 6-12 mnd for å opprettholde et godt resultat. Behandlingen passer normal til tørr hudtype.

Microblading_edited.jpg
bottom of page