top of page

Currently Loving

Som beauty-spesialister tester vi alltid ut nye produkter.

Her er en liste over våre nåværende favoritter <3


Silje Noreng - Eier

Seriøst det er beste produktet som har blitt funnet opp. Jeg hater å sole meg og jeg vil ikke ha rynker. Den lukter ikke og gir masse glød og bronze. Og gir en jevn farge!

Hanne Kleven - Brynsstylist og Salgssjef

Den jobben mot pigmenteringer, gir en lett peeling i huden, jobber mot fine linjer også beskytter den mot uv skader.

Anna Fauske - Brynsstylist og Sertifisert Makeup Artist

Eg elskar denne fordi den gir meg den perfekte glød på ein naturlig måte. Eg har rosacea og kan slite med kviser, men den triggar ikkje rosaceaen, og eg får aldri kviser. Blir så fresh utan sminke!🙏🏻

Anna Fredriksen - Brynsstylist og Sertifisert Hudpleie

Den varmer opp ansiktet såå fint, slik at det faktisk ser ut som man har vært i sola selvom den er vanskelig å finne i Norge atm☺️☺️☺️

Hedda Tollefsen - Brynsstylist og Sertifisert Makeup Artist

Blitt helt forelsket i dette produktet over sommeren da jeg elsker en bronzy og glowy look. Billig men utrolig bra!

Stine Benjaminsen - Brynsstylist og Sertifisert Makeup Artist

Denne solkremen har blitt en stor favoritt hos meg! Den er uten parfyme, essensielle oljer, er ikke sticky og gir ikke kviser. Perfekt om man har akne-utsatt eller sensitiv hud. Perfekt under makeup. Den gir heller ikke white-cast og passer derfor til alle hudtoner! OG den har solfaktor 50.

Toni Muller - Brynsstylist og Makeup Artist

Anna Fredriksen recommended that I use this because I used to get really hard, small pimples on my forehead. I applied it before moisturizer in the morning (it's water based) and the pimples just went away. So I've just never stopped using it!

Annika Larsen - Brynsstylist og Sertifisert Makeup Artist

Dette er definitivt mitt favoritt produkt. Den har en fantastisk dekk evne og gir en naturlig glød uten å bli for tykk på huden. Ettersom jeg har rosacea, er denne helt perfekt for å dekke rødheter uten å føles som en maske. Definitivt min lifesaver i hverdagen.

Jasmine Børresen - Brynsstylist og Sertifisert Makeup Artist

Min favorittprodukt er Guerlain Terracotta light, fordi «fake it till you make it». Og jeg har trengt all hjelpen jeg kan få denne sommeren! Bra for instant glød! ✨

McKenzie Price - Medieansvarlig

Listen, I don't know why this company doesn't ship to Norway yet, so if you have a friend that lives abroad in a country that does, GET ON THEM ASAP! This product was life-changing for me. I have never been a big makeup-wearer, so the little I can wear the better and I definitely don't like glittery glow. Essentially I like to look like I've been sweating a little and this oil/serum hybrid gives me that!Comments


bottom of page