OM OSS

Ideen om Brow Rehab ble til i 2013 da jeg bodde i Sydney, Australia. Jeg var utdannet makeupartist og fikk deltidsjobb som resepsjonist og makeupartist i en øyenbrynssalong i Oxford Street. Jeg hadde aldri sett eller hørt om en slik type business i Norge eller Europa før, og syntes dette var et fantastisk konsept. Vi var fullbooket hver eneste dag og alle som dro derfra gikk ut med et helt nytt ansikt etter brynstylingen sin.

 

Da mitt år i Australia var over vendte jeg hjem igjen til Norge og satte straks i gang planleggingen om å starte min egen brynssalong. Jeg skulle forvandle de ihjelplukkede brynene til samtlige og var overbevist om at dette var ønsket av nordmenn, selv om de ikke visste at de trengte det.

 

Brow Rehab åpnet dørene august 2014, og siden den gang har vi reddet bryn. Idag holder vi til i vårt herlige lokale på Bislet, nærmere bestemt Thereses gate 39. Jeg har skapt meg et team jeg er veldig stolt av, vi er 11 jenter som sammen tryller frem flotte bryn og vipper hver eneste dag.

 

I tillegg til salongen har vi også utviklet produkter for øyenbryn som vi lanserte i 2018 - Brow Rehab Cosmetics. Serien kaller vi The Perfect Brow Collection og består av alt du trenger for å style brynene dine hjemme; pinsett, blyant, brynsgele med og uten farge samt concealer og highlighter.

 

Behandlingen vi er mest kjent for er «Brynsløft» og den inkluderer en kort konsultasjon hvor vi sammen med kunden kommer frem til ønsket resultat, farge, voks og forming med pinsett. Vi kaller det et løft da det er akkurat det den gjør; gir et løft til ansiktet og fremhever rammen til øynene dine.

SILJE.jpg

- Silje, CEO/Grünlegger